Grillowana Sałatka z kukurydzy i Edamame Succotash

Grillowana Sałatka z kukurydzy i Edamame Succotash
Grillowana kukurydza i sałatka z Sukkotażu Edamame może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 127 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz uszy kukurydza, edamame, oliwa z oliwek i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Kukurydza I Edamame Sukkotash, Herbed Corn & Edamame Succotash, oraz Sałatka Z Grillowanej Kukurydzy I Edamame dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnie ciepło i lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Umieść kukurydzę, cebulę, czerwoną paprykę i paprykę jalapeno na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
CebulaCebula
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Warzywa skropić 2 łyżkami oliwy z oliwek, doprawić solą i pieprzem. Pocierać, aby równomiernie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
4
Przenieść warzywa do grilla i gotować, obracając kilka razy, aż warzywa będą miękkie i pojawią się ciemne znaki, 10 do 15 minut. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Doprowadzić garnek wody do wrzenia; gotować edamame we wrzącej wodzie do miękkości, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Odcedzić i schłodzić.
7
W misce wymieszać 1 łyżkę oliwy z oliwek i octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Kostka czerwona papryka, papryka jalapeno i cebula.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
CebulaCebula
9
Odetnij kukurydzę z kolby.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
10
Połącz warzywa w naczyniu do serwowania; dodaj edamame. Wrzucić warzywa i edamame z mieszaniną oleju i octu. Doprawić solą, pieprzem i bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
OcetOcet
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Pyszny i doskonale zbalansowany Riesling ze wspaniałymi aromatami złotych pysznych jabłek. Rozciągnięte napięte, ale ani surowe, ani chude. Ideał Rieslinga.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn