Grillowana Sałatka z kukurydzy i Edamame Succotash
Grillowana kukurydza i sałatka z Sukkotażu Edamame może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 127 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz uszy kukurydza, edamame, oliwa z oliwek i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Kukurydza I Edamame Sukkotash, Herbed Corn & Edamame Succotash, oraz Sałatka Z Grillowanej Kukurydzy I Edamame dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnie ciepło i lekko nasmaruj ruszt.
Umieść kukurydzę, cebulę, czerwoną paprykę i paprykę jalapeno na blasze do pieczenia.
Warzywa skropić 2 łyżkami oliwy z oliwek, doprawić solą i pieprzem. Pocierać, aby równomiernie pokryć.
Przenieść warzywa do grilla i gotować, obracając kilka razy, aż warzywa będą miękkie i pojawią się ciemne znaki, 10 do 15 minut. Odstawić do ostygnięcia.
Doprowadzić garnek wody do wrzenia; gotować edamame we wrzącej wodzie do miękkości, 10 do 15 protokół.
W misce wymieszać 1 łyżkę oliwy z oliwek i octu.
Kostka czerwona papryka, papryka jalapeno i cebula.
Odetnij kukurydzę z kolby.
Połącz warzywa w naczyniu do serwowania; dodaj edamame. Wrzucić warzywa i edamame z mieszaniną oleju i octu. Doprawić solą, pieprzem i bazylią.