Grillowana polędwica wołowa z sosem Pebre

Grillowana polędwica wołowa z sosem Pebre może być tylko Ameryka Południowa przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 5,57 zł za porcję. To danie główne ma 585 kalorii, 35g białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać SOS pebre, czosnek w proszku, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Churrasco z Pebre (Grillowana polędwica wołowa z chilijskim sosem kolendrowym), Grillowana polędwica wołowa z sosem chrzanowym, oraz Grillowana polędwica wołowa z sosem Chrzanowo-orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać 5 pierwszych składników.
Umieść polędwicę w płytkim naczyniu.
Zalać marynatą na polędwicy; przykryć i marynować w lodówce 8 godzin, obracając od czasu do czasu.
Usuń mięso z marynaty, odrzucając marynatę.
Umieść polędwicę na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia.
Piec w temperaturze 400 przez 45-60 minut lub do momentu włożenia termometru do mięsa w najgrubszej części 145 (średnio Rzadki) lub 160 (średni).
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.