Grillowana pierś z indyka z pieczoną czerwoną papryką
Grillowana pierś z indyka z pieczoną czerwoną papryką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz kozi ser, kolendra, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Imbir I Czarny Pieprz Pieczona Pierś Indyka Z Czerwonym Winem Sau, Jogurt grillowana pierś z kurczaka z ananasem pieczona Salsa z czerwonej papryki, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki.
Instrukcje
Umieść indyka w wytrzymałej, zapinanej na zamek plastikowej torbie.
Połączyć sok pomarańczowy, czosnek, pieprz, i tymianek; wlać na indyka. Uszczelnij worek i wstrząśnij, aż indyk będzie dobrze pokryty. Marynować w lodówce 30 minut, obracając worek raz.
Pokrój pieprz na pół wzdłuż; Usuń i wyrzuć nasiona i membranę. Spłaszczyć pieprz dłonią. Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Umieść pieprz, skórkę w dół, na stojaku; grill, pokryty, 15 do 20 minut lub do zwęglenia.
Umieścić pieprz w lodowatej wodzie do ostygnięcia.
Wyjąć z wody; obrać i wyrzucić skórę. Pokrój paprykę w cienkie paski.
Połącz paski pieprzu, kolendra, a następnie 4 składniki w małej misce, dobrze mieszając. Odstawić.
Wyjąć indyka z marynaty; wyrzucić marynatę.
Umieść indyka na stojaku do grillowania; grill, pokryty, 1 Minuta z każdej strony lub do momentu, gdy Turcja będzie miękka.
Przełożyć indyka na talerz. Łyżka mieszanki czerwonej papryki równomiernie na indyku.