Przepis grillowana kukurydza na kolbie z pesto kolendry może zaspokoić Amerykański głód w około 30 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.6 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 604 kalorie, 10g białka, oraz 57 g tłuszczu na porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz olej canolan, olej canolan, chili w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Z Pieczonej Kukurydzy I Orzo Z Pesto Z Kolendry, Zupa kukurydziana z pieczonych pomidorów z pesto kolendry, oraz Makaron z kolendrą Jalapeño Pesto, świeża kukurydza i pomidory.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać grill do średniej wysokości. Po rozgrzaniu połóż kukurydzę na grillu. Obracaj kukurydzę co 3 minuty, aż wszystkie boki będą równomiernie złote i lekko zwęglone, około 15 minut.
W maszynce dodać kolendrę, olej rzepakowy, pestki dyni, ser Cotija i czosnek. Puree, aż będzie gładkie, ale nie płynne. Smak przypraw. Kucharze Uwaga: zwykle nie potrzebujesz soli ze względu na sól w prażonych pestek dyni i sera. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Dyni
Ser Cotija
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek