Grillowana Jagnięcina Tandoori

Grillowana Jagnięcina Tandoori
Grillowana jagnięcina Tandoori może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 500 kalorii, 57g białka, oraz 28g tłuszczu. Na $5.2 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka pieprzu, nasiona kminku, nasiona kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowany Tandoori - jogurt marynowany baranek z grillowaną cebulą i zieloną fasolką, Grillowane Szaszłyki Jagnięce W Stylu Tandoori, oraz Lamb Tandoori dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spray grill rack z nonstick spray; przygotowanie grilla (średnio-wysokie ciepło). Grilluj jagnięcinę 25 minut dla średnio rzadkich (temperatura wewnętrzna w najgrubszej części mięsa powinna wynosić 125 ° F).
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Odstawić jagnięcinę na 5 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia74
Magazyn