Grecki jogurt i Dip Feta

Grecki jogurt i Dip Feta
Grecki jogurt i Dip Feta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 89 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pomidorowo-bazyliowy ser feta, warzywa, grecki jogurt 100 i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dip jogurtowo-Feta, Dip Grecki Jogurt, Burak I Feta, oraz Łatwy Cytrynowy Dip Feta Grecki Jogurt dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj jogurt, majonez, ser i pietruszkę, aż się zmiksujesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
JogurtJogurt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Łyżka zanurzyć w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Podawać z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn