Granola Z Klonu Migdałowego
Need a wegański posiłek poranny? Migdałowy Klon Granola może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 380 kalorii, 7G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz blanszowane migdały, rodzynki, kiełki pszenicy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Podobne przepisy to Granola Klonowo-Migdałowa, Granola Jagodowa Klon Migdałowy, oraz Migdałowy klon GRANOLA z nie z tego świata.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C). Lekko posmaruj arkusz ciastek z bokami lub dużą patelnię z natryskiem do gotowania.
W dużej misce, wymieszać owies, migdały, kiełki pszenicy, kokos, i nasiona słonecznika. W osobnej misce wymieszać syrop klonowy, brązowy cukier, olej, wodę i sól.
Wlać płyn na mieszaninę owsa i orzechów i mieszać do równomiernego pokrycia.
Rozłóż na przygotowanym arkuszu ciastek. Jeśli chcesz trochę grubych kawałków, wyciśnij kilka małych garści w małe grudki.
Piec przez 1 godzinę i 15 minut w nagrzanym piekarniku, od czasu do czasu mieszając, aż równomiernie tosty.
Wymieszać z rodzynkami. Schłodzić i przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.