Granat Guacamole A/k / A Antioxi-guac

Granat Guacamole A/k / A Antioxi-guac
Granat Guacamole A/k / an Antioxi-guac to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka awokado, sól i pieprz, dymka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest to niedrogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Spróbuj Granat Guacamole, Granat Guacamole, oraz Świąteczny Granat Guacamole dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn