Gourmet Pub Burgers
Przepis Gourmet Pub hamburgery może zaspokoić Amerykański głód w około 50 minut. To danie główne ma 487 kalorii, 26g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 6 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka czosnku, musztarda dijon, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 55%. Spróbuj Gourmet Chipotle Burgers, Burgery w stylu greckim w 15 minut #15MinuteSuppers, oraz Hamburgery Dla Smakoszy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać mieloną wołowinę, bułka tarta, szalotka, musztarda Dijon, jajko, czosnek, sól, i czarny pieprz razem w dużej misce. Przechowywać w lodówce mieszaniny zawierać smaki, 20 minut do 2 godzin.
Uformować mieszankę mielonej wołowiny na 6 pasztecików.
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu; kłaść plastry pancetta w jednej warstwie na gorącej patelni. Gotować, aż pancetta zacznie się pocić, 3 do 5 minut.
Usuń pancetta z patelni i ogrzać.
Rozgrzej grill na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Gotować paszteciki na rozgrzanym grillu, aż hamburgery są gotowane do pożądanego stopnia doneness, o 4 minut na stronie dla średnio dobrze hamburgery. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać 160 stopni F (70 stopni C).
Umieść 1 burger do każdej z bułek; top burger z plastrem pancetta.