Goujony z soli i majonezu koperkowego

Goujony z soli i majonezu koperkowego
Goujons z soli i majonezu koperkowego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 70 g tłuszczu, oraz w sumie 917 kalorii. Na 4,78 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz bułkę tartą, olej z pestek winogron, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej z pestek winogron, można podążać za tym daniem głównym z Truskawkowa Kruszonka jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Goujony Z Soli Z Majonezem Koperkowym, Goujony z soli i majonezu koperkowego, oraz Sola goujons z sosem tajskim.

Instrukcje

1
Filety przeciąć na pół wzdłuż, a następnie każdy filet pokroić na pół na około 4 długie paski po przekątnej. Daje to 8 goujonów z każdego fileta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SoliFilety Z Soli
2
Włożyć skrobię kukurydzianą do płytkiej miski i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieścić bułkę tartą lub panko w innej płytkiej misce, i ubić jajka razem w dodatkowej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dip każdy goujon do przyprawionej skrobi kukurydzianej, powłoka to dobrze, następnie ubitego jajka, a na koniec bułka tarta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
JajkoJajko
5
Połóż goujony na stojaku chłodzącym na chwilę i podgrzej olej na patelni. (Lub w tym momencie można je zamrozić warstwami pergaminu do pieczenia w szczelnym pojemniku.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
6
Smażyć goujons przez około 2 minuty, lub do chrupkości i złoty.
7
Usuń na kawałki ręcznika kuchennego, jak iść, aby usunąć nadmiar oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
1
Do miski włożyć majonez i drobno posiekać koperek, dodając go do majonezu. Wymieszaj sok z limonki i posmakuj do przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
MajonezMajonez
PrzyprawyPrzyprawy
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Podawać z przygotowaną rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia14
Magazyn