Gotuj książkę: niemiecki Hot Slaw
Gotuj książkę: niemiecki Hot Slaw jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 193 kalorie. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jeśli masz kapustę, cebulę, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 78 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gotuj książkę: Kalbi z koreańskim Slaw, Ugotuj książkę: Tacos z Suma z Chipotle Slaw, oraz Hot Pink Coconut Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Chrupać boczek w 12-calowej patelni prosto na średnim ogniu.
Usunąć i zarezerwować boczek.
Usunąć wszystkie oprócz 2 łyżki tłuszczu boczku.
Dodaj cebulę i szczyptę soli i potu, aż półprzezroczyste, 2 do 3 protokół.
Wlać ocet i dodać brązowy cukier, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień lekko i gotować na wolnym ogniu przez 1 do 2 minut, aż zmniejszy się i lekko zgęstnieje.
Wlać sos do małej miseczki.
Odstawić patelnię (i wszelkie resztki opatrunku, które jeszcze w niej pozostały) na średnie ciepło.
Dodaj kapustę i kminek i smażyć na ciepło i lekko rumiane, ale nadal chrupiące, 2 do 3 protokół. Powrót boczek i dressing do patelni i wrzucić do płaszcza. Doprawić solą i czarnym pieprzem i podawać od razu.