Gotowane Kurczaki
Gotowane kurczaki to bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis na 8 porcji. Jedna porcja zawiera 733 kalorie, 58 g białka i 51 g tłuszczu. Za 2,64 USD za porcję ten przepis pokrywa 35% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 45 minut. Jeśli masz pod ręką sól, marchewkę, pęczek ziół z pietruszką i kilka innych składników, możesz to zrobić. 4 osoby wypróbowały i polubiły ten przepis. Niewiele osób tak naprawdę lubiło to danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskuje niesamowity wynik łyżką wynoszący 80%. Spróbuj babeczek do kurczaków, pieczonych kurczaków, a kiedy kurczaki gdakają, mówię „Oink!” dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść kurczaka w bardzo dużym garnku lub podziel, gotując kurczaki w 2 garnkach.
Dodać ziarna pieprzu, czosnek, liście laurowe, marchew, seler, cebulę, plasterki cytryny i przewiązany sznurkiem wiązkę ziół.
Posypać solą. Kurczaki zalać wodą i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego, gotuj na wolnym ogniu. Gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę 15 minut do 1 godziny 30 minut, a następnie ostudź kurczaki w bulionie. Odcedź bulion.
Usuń skórę i kości z kurczaków, a mięso pokrój na kawałki wielkości kęsa.