Gotowane jajko na grzance z majonezem Chipotle, boczkiem i awokado
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc daj gotowane jajko na grzance z majonezem Chipotle, bekonem i awokado spróbować. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.83 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 138g tłuszczu, oraz w sumie 1546 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka sosu adobo, sok z limonki, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj California Śniadanie Wrap (Awokado, Jajko, Boczek I Więcej!), Chorizo, awokado i jajko z majonezem Chipotle, oraz Pikantna kanapka z krewetkami z majonezem z awokado Chipotle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i zmniejszyć ogień do średniej.Rozbij jajko do miski, zawiruj wodę w garnku i wlej jajko z miski do wody i powtórz kolejne jajko.
Niech jajka gotować, aż białka są ustawione, ale żółtka nie są, o 2-3 protokół i wyłowić je.Powtórz dla pozostałych 2 jaj.Złóż kanapki i ciesz się.