Got Some Crust ' Macaroni and Cheese
Got niektóre Crust ' makaron i ser może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 184 kalorie, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 15 i kosztuje 29 centów za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 91 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz parmezan, bułkę tartą, makaron łokciowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Spróbuj Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Pizza z kiełbasą z jabłkami i kurczakiem z makaronem i serem faszerowana skórką, oraz Boston Market Macaroni and Cheese-zapomnij o rzeczach w niebieskim pudełku, poświęć kilka minut i podaj smaczny domowy makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj szklane naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj makaron i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ugryzienia, o 8 protokół.
Odcedzić i wymieszać z połową masła.
Gdy makaron się gotuje, resztę masła roztopić w rondlu na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i gotować, aż cebula zacznie mięknąć, o 3 protokół. Wymieszać z mąką i gotować 5 minut dłużej.
Dodaj mleko i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, często mieszając. Gotować i mieszać, aż mleko zgęstnieje, o 10 protokół. Raz grube i gładkie, wymieszać w soli, biały pieprz, sos Worcestershire, ostry sos pieprzowy, musztarda, 2 szklanki sera Cheddar, i 1/4 szklanki parmezanu. Mieszaj, aż sery się stopią, następnie mieszaj makaron, aż do równomiernego pokrycia.
Zeskrobać do przygotowanego naczynia do pieczenia i wygładzić górę. Wrzucić Pozostałe 1 szklanka sera Cheddar i 1/4 szklanki parmezanu z suchą bułką tartą w misce do mieszania.
Posypać równomiernie wierzchem makaronu.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż makaron będzie gorący, a skórka będzie złotobrązowa, około 30 minut.