Gorący Dip ze szpinaku, karczocha i Chile Weroniki

Gorący Dip ze szpinaku, karczocha i Chile Weroniki
Gorący Dip ze szpinaku, karczocha i Chile Weroniki to bezglutenowe przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 27g tłuszczu i w sumie 300 kalorii. Za 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Działa dobrze jako raczej niedrogi hor d ' oeuvre. Udaj się do sklepu i podnieś marynowane serca karczochów, parmezan, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Super Bowl. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżką wynik 44%, to danie jest solidne. Spróbuj Gorący Dip ze szpinaku i karczocha, Gorący Dip Z Karczocha Szpinakowego, oraz Gorący Dip Z Karczocha Szpinakowego dla podobnych przepisów.

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Ferrari Perle z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.
Ferrari Perle
Ferrari Perle
Słomkowo-żółty z lekkim złotym połyskiem. Intensywny i szczególnie wyrafinowany z zapachami migdałów, jabłek, lekką przyprawą i nutą skórki chleba. Suche, czyste i eleganckie z trwałą gładkością. Nuty dojrzałych jabłek, przyjemnej drożdżówki i słodkich migdałów.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Magazyn