Gorące Brązowe Fondue

Gorące Brązowe Fondue
Gorące brązowe Fondue może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Ten przepis służy 15 i kosztuje $1.08 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka amerykańskiego sera, tosty, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe Fondue & Swissmar Żeliwny Zestaw Do Fondue Giveaway, Family Fondue Night {Moje Ulubione Fondue + gratis!}, oraz Sałatka Z Gorącym Kurczakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w średnim rondlu na średnim ogniu; ubić mąkę na gładką masę. Gotować, ubijając stale, 1 minuta. Stopniowo ubijaj mleko; doprowadzaj do wrzenia, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zmniejszyć ogień do niskiego; ubijać papryką i solą. Stopniowo dodawać sery, ubijając do gładkości po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Zdjąć z ognia; ubić pimiento i kolejne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona PaprykaCienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Przełożyć do garnka do fondue lub powolnej kuchenki na ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Podawać z grzankami.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
6
Uwaga: aby zrobić to z wyprzedzeniem, przechowywać fondue w szczelnym pojemniku do 3 dni. Podgrzej w rondlu, wolnej kuchence lub garnku do fondue.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia3
Magazyn