Gorgonzola-polędwica wołowa nadziewana sosem z Porto

Gorgonzola-polędwica wołowa nadziewana sosem z Porto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj polędwicy wołowej nadziewanej gorgonzolą z sosem z Porto. Ten przepis służy 6. Na $9.77 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 55g białka, 84g tłuszczu, oraz w sumie 1232 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz szalotkę, sól koszerna, szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwica wołowa z farszem z dzikich grzybów i sosem z Porto, Polędwiczki wołowe Nadziewane gorgonzolą i pieczarkami z sosem Merlot, oraz Szaszłyki z polędwicy wołowej z żurawinową porcją pieprzu i gorgonzolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić mięso do temperatury pokojowej, 1 do 1 1/2 godziny. Tymczasem, aby nadzienie: tosty bułki tartej na małej patelni na średnim ogniu, aż głęboki złoty kolor, mieszając, 4 do 5 minut; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Odstawić 2 łyżki. gorgonzola i 1 łyżka. pietruszka i chłód.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3
Połączyć bułkę tartą, pozostały ser, 3 łyżki. pietruszka, 1 łyżka. szczypiorek i 1 łyżeczka. tymianek w misce, aż dobrze wymieszane. Chill until cold, 1 godzina.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Rozgrzać grill do średniej (350 do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
z wyłączonym palnikiem (dla gazu) lub węglami zepchniętymi na boki paleniska (dla węgla drzewnego), aby uzyskać obszar pośredni-cieplny.
6
Wytnij wzdłużnie rozciąć środek mięsa w granicach 1 cala. od spodu i 1/2 cala. od końców, tworząc dwie sekcje. W każdej sekcji wyśrodkuj szczelinę równolegle do pierwszej, o tej samej głębokości i długości. Gęsto zapakuj trzy szczeliny z nadzieniem. Naciśnij Wyciąć Boki razem. Pieczeń sezonowa z 1/2 łyżeczki. każda sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Połóż mięso pokrojone bokiem do góry. Zawiń w boczek, nakładające się końce pod pieczeniem, jeśli boczek jest wystarczająco długi. Tie pieczeń w poprzek z kuchennym sznurkiem w 1-in. interwały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
8
Grill Wołowina, pokryte, na bezpośrednim ogniu, aż lekko rumiane, obracając w razie potrzeby (uważnie obserwować), 10 do 15 protokół. Przenieść mięso do pośredniego ciepła i gotować, pod przykryciem, aż natychmiastowy odczyt termometru włożonego do najgrubszej części mięsa (nie napełniania) osiągnie 135, 25 do 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Przenieś do talerza, namiotu z folią i pozostaw w ciepłym miejscu 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
10
Tymczasem doprowadzić port i szalotka do wrzenia w średnim rondlu na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 1 filiżanki, 20 do 30 minut. Szczep; wyrzucić szalotkę. Masło rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
11
Dodać mąkę i gotować 2 protokół, mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
12
Dodaj port i doprowadzić do gotującej się na wolnym ogniu. Wymieszaj pozostałą 1 łyżkę. pietruszka, 1/2 łyżki. szczypiorek i 1/2 łyżeczki. tymianek. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
PortPort
13
Rozwiąż wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
14
Cięcie w 1-in. plastry i ułóż na talerzu. Top z zarezerwowaną gorgonzolą i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
15
Polać mięso sosem i podawać pozostałe na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
16
* Center-cut polędwica wołowa jest splurge, ale można obniżyć koszty przez rzeźbienie cały nieobcięty polędwica siebie (to łatwe). Dowiedz się, jak w sunset.com/beeftenderloin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica WołowaPolędwica Wołowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn