Gorgonzola-polędwica wołowa nadziewana sosem z Porto

Gorgonzola-polędwica wołowa nadziewana sosem z Porto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj polędwicy wołowej nadziewanej gorgonzolą z sosem z Porto. Ten przepis służy 6. Na $9.77 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 55g białka, 84g tłuszczu, oraz w sumie 1232 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz szalotkę, sól koszerna, szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwica wołowa z farszem z dzikich grzybów i sosem z Porto, Polędwiczki wołowe Nadziewane gorgonzolą i pieczarkami z sosem Merlot, oraz Szaszłyki z polędwicy wołowej z żurawinową porcją pieprzu i gorgonzolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić mięso do temperatury pokojowej, 1 do 1 1/2 godziny. Tymczasem, aby nadzienie: tosty bułki tartej na małej patelni na średnim ogniu, aż głęboki złoty kolor, mieszając, 4 do 5 minut; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Odstawić 2 łyżki. gorgonzola i 1 łyżka. pietruszka i chłód.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3
Połączyć bułkę tartą, pozostały ser, 3 łyżki. pietruszka, 1 łyżka. szczypiorek i 1 łyżeczka. tymianek w misce, aż dobrze wymieszane. Chill until cold, 1 godzina.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Rozgrzać grill do średniej (350 do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
z wyłączonym palnikiem (dla gazu) lub węglami zepchniętymi na boki paleniska (dla węgla drzewnego), aby uzyskać obszar pośredni-cieplny.
6
Wytnij wzdłużnie rozciąć środek mięsa w granicach 1 cala. od spodu i 1/2 cala. od końców, tworząc dwie sekcje. W każdej sekcji wyśrodkuj szczelinę równolegle do pierwszej, o tej samej głębokości i długości. Gęsto zapakuj trzy szczeliny z nadzieniem. Naciśnij Wyciąć Boki razem. Pieczeń sezonowa z 1/2 łyżeczki. każda sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
7
Połóż mięso pokrojone bokiem do góry. Zawiń w boczek, nakładające się końce pod pieczeniem, jeśli boczek jest wystarczająco długi. Tie pieczeń w poprzek z kuchennym sznurkiem w 1-in. interwały.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
8
Grill Wołowina, pokryte, na bezpośrednim ogniu, aż lekko rumiane, obracając w razie potrzeby (uważnie obserwować), 10 do 15 protokół. Przenieść mięso do pośredniego ciepła i gotować, pod przykryciem, aż natychmiastowy odczyt termometru włożonego do najgrubszej części mięsa (nie napełniania) osiągnie 135, 25 do 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Przenieś do talerza, namiotu z folią i pozostaw w ciepłym miejscu 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
10
Tymczasem doprowadzić port i szalotka do wrzenia w średnim rondlu na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 1 filiżanki, 20 do 30 minut. Szczep; wyrzucić szalotkę. Masło rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
11
Dodać mąkę i gotować 2 protokół, mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
12
Dodaj port i doprowadzić do gotującej się na wolnym ogniu. Wymieszaj pozostałą 1 łyżkę. pietruszka, 1/2 łyżki. szczypiorek i 1/2 łyżeczki. tymianek. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
PortPort
13
Rozwiąż wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
14
Cięcie w 1-in. plastry i ułóż na talerzu. Top z zarezerwowaną gorgonzolą i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
15
Polać mięso sosem i podawać pozostałe na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
16
* Center-cut polędwica wołowa jest splurge, ale można obniżyć koszty przez rzeźbienie cały nieobcięty polędwica siebie (to łatwe). Dowiedz się, jak w sunset.com/beeftenderloin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica WołowaPolędwica Wołowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn