Nonya Kurczak
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj zapasu kurczaka Nonya. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 10 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 332 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz szalotki, cebula, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Jawajski i Nonya Sambal, oraz smażony ryż z Sambal, Wywar warzywny-dobry zapas jest ważny, oraz {Wideo} Jak zrobić podstawowy rosół z resztek kurczaka.
Instrukcje
Crack kości skrzydła kurczaka w kilku miejscach z tyłu tasakiem lub dużym ciężkim nożem na desce do krojenia. Doprowadzić kurczaka i pozostałe składniki do wrzenia w garnku 8-do 10-quart, odtłuszczając pianę w razie potrzeby, a następnie zmniejszyć ogień i delikatnie gotować na wolnym ogniu, częściowo przykryte, 3 godziny.
Zdjąć z ognia i schłodzić do temperatury pokojowej, odkryte, około 1 godziny.
Wlać wywar przez duże sito wyłożone potrójną warstwą gazy do dużej miski, odrzucając ciała stałe. Mierzyć zapas: jeśli jest więcej niż 10 filiżanek, gotować w oczyszczonym garnku do zmniejszenia, a następnie schłodzić do temperatury pokojowej, odsłonięty; jeśli jest mniej, dodać wodę.
Odtłuścić i wyrzucić tłuszcz.
Przechowywanie zapasów, przykryte i schłodzone, 3 dni lub zamrożone do 1 miesiąca.
Przechowywanie zapasów, przykryte i schłodzone, 3 dni lub zamrożone do 1 miesiąca.