Nonya Kurczak

Nonya Kurczak
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj zapasu kurczaka Nonya. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 10 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 332 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz szalotki, cebula, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Jawajski i Nonya Sambal, oraz smażony ryż z Sambal, Wywar warzywny-dobry zapas jest ważny, oraz {Wideo} Jak zrobić podstawowy rosół z resztek kurczaka.

Instrukcje

1
Crack kości skrzydła kurczaka w kilku miejscach z tyłu tasakiem lub dużym ciężkim nożem na desce do krojenia. Doprowadzić kurczaka i pozostałe składniki do wrzenia w garnku 8-do 10-quart, odtłuszczając pianę w razie potrzeby, a następnie zmniejszyć ogień i delikatnie gotować na wolnym ogniu, częściowo przykryte, 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
CleaverCleaver
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Zdjąć z ognia i schłodzić do temperatury pokojowej, odkryte, około 1 godziny.
3
Wlać wywar przez duże sito wyłożone potrójną warstwą gazy do dużej miski, odrzucając ciała stałe. Mierzyć zapas: jeśli jest więcej niż 10 filiżanek, gotować w oczyszczonym garnku do zmniejszenia, a następnie schłodzić do temperatury pokojowej, odsłonięty; jeśli jest mniej, dodać wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Odtłuścić i wyrzucić tłuszcz.
5
Przechowywanie zapasów, przykryte i schłodzone, 3 dni lub zamrożone do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1
Przechowywanie zapasów, przykryte i schłodzone, 3 dni lub zamrożone do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Magazyn