Gofry Dyniowe
Gofry dyniowe mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru śniadaniowego. Obserwujesz swoją figurę? Ten przepis wegetariański lacto ovo ma 770 kalorii, 21g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.61 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz maślankę, sól, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Gofry Dyniowe, Gofry Dyniowe, oraz Gofry Dyniowe są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Suche składniki ubić: w średniej misce energicznie ubić mąkę, mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i przyprawy.
Ubij cukier i mokre składniki: w większej misce ubijaj jajka i brązowy cukier, aż nie będzie już brązowych grudek cukru.
Dodać maślankę, puree z dyni, roztopione masło i ubijać na gładką masę.
Dodaj suche składniki do mokrych składników i ubijaj, aż będą gładkie.
Rozetrzyj trochę roztopionego masła na studniach gorącej gofrownicy (aby ułatwić wyjęcie gofrów.)
Kiedy Gofrownica jest gorąca, pracując partiami, kadzi ciasto na środek studni gofrownicy, nie aż do krawędzi i powoli opuść górną pokrywę gofrownicy.
Gotuj, aż Gofrownica wskaże, że gofry są gotowe, lub aż para przestanie wychodzić z boków gofrownicy, około 4 do 5 minut.
Otwórz gofrownicę i ostrożnie podnieś krawędź gofra widelcem, aby wyjąć gofry z gofrownicy.
Podawać z rozgrzanym syropem klonowym i dodatkiem sosu jabłkowego lub masła jabłkowego.