Glazurowana Ricotta z fasolką waniliową
Glazurowana Ricotta z fasolą waniliową może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 351 kalorii, 15g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.48 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać syrop klonowy, owoce, ser ricotta, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 35%. Spróbuj Ricottan i puddingi z fasoli waniliowej, Ricotta Waniliowa Z Prażonym Kokosem, oraz Miękkie Ciasteczka Ricotta Z Glazurą Z Fasoli Waniliowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery. W małym rondlu rozgrzej syrop klonowy ze skrawkami fasoli waniliowej; pozostaw do ostygnięcia. W misce wymieszać ricottę z syropem.
Żółtka ubić do wymieszania.
Rozłóż ricottę w 4 płytkich 5-calowych zapiekanych naczyniach i piecz 6 cali od ciepła, obracając naczynia w razie potrzeby, aby równomiernie polewać ricottę.
Podawać ze świeżymi owocami.
Polecanie wina: wybierz lekkie, owocowe, niezbyt słodkie wino na bazie Muscatu, takie jak Vietti Moscato Cascinetta z 1998 roku lub Robert Mondavi Moscato d ' Oro z 1997 roku.