Glazed Pfeffernuesse
Szkliwione Pfeffernuesse jest hor d ' oeuvre, który służy 60. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 7G tłuszczu i w sumie 177 kalorii. Za 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 25 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś mleko, melasę, zmielone ziele angielskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Pfeffernuesse Cookies, Pfeffernuesse (Piernik Pieprzowy), oraz Boczek Glazurowany dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce masło śmietankowe i brązowy cukier na jasną i puszystą masę. Ubij melasę, wodę i ekstrakt.
Połącz mąkę, sodę oczyszczoną, sól i przyprawy; stopniowo dodawać do śmietany i dobrze wymieszać. Dodaj orzechy. Przykryj i wstaw do lodówki na 1 godzinę.
Rozwałkuj ciasto na 1 cal. jaja.
Miejsce 2. osobno na natłuszczonych blachach do pieczenia.
Piec w 375 przez 10-12 minut lub na złoty kolor.
Tymczasem w płytkiej misce połącz cukier, mleko i wanilię cukierników.
Umieść dodatkowy cukier cukierniczy w innej płytkiej misce.
Usuń ciasteczka do stojaków drucianych; fajne 5 minut. Zanurz wierzchołki ciepłych ciasteczek w glazurze i pozwól, aby nadmiar kapał; zanurz w cukrze cukierniczym. Całkowicie schłodzić na ruszcie. Przechowywać w hermetycznym pojemniku.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest Masia de la Luz Cava Brut. Ma 4,9 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Masia de la Luz Cava Brut]()
Masia de la Luz Cava Brut
Żywy i intensywny, ten Cava ma piękne nuty zielonego jabłka i miodu, a także orzeźwiającą kwasowość. Idealny jako aperitif i do każdego przepisu inspirowanego owocami morza.