Ginger Ale-Szynka Wędzona Z Brązowym Cukrem
Ginger Ale-Brown Sugar wędzona szynka może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 63g tłuszczu, oraz w sumie 1154 kalorii. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz bourbon, puszki pikantnego piwa imbirowego, musztardy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj B-Side Brązowy Cukier Wędzony Mostek, Lody Z Brązowym Cukrem I Imbirem, oraz Ciastka Z Cukrem Imbirowo-Brązowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń skórę z szynki i przyciąć tłuszcz do grubości 1/4 cala. Dokonaj płytkich cięć w tłuszczu 1 cal od siebie w wzór diamentu.
Na patelni ułożyć tłustą szynkę, dodać piwo imbirowe i bourbon. Przykryć luźno folią.
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 325 przez 4 do 4 i 1/2 godziny lub aż termometr do mięsa włożony do szynki rejestruje 140, fastrygując sokami z patelni co 30 minut.
Wymieszać razem brązowy cukier i kolejne 4 składniki.
Szynkę wyjąć z piekarnika; odsączyć i posypać mieszanką cukru szynką, lekko wciskając mieszankę w tłuszcz.
Piec w temperaturze 325 przez 20-25 minut lub do momentu zarumieniania się skórki, a termometr do mięsa rejestruje 14
Przełożyć szynkę na deskę do krojenia i odstawić na 15 minut przed rzeźbieniem.