Gary ' s indycze Burrito i Domowa Salsa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać Gary ' s Burritos indyka i domowej roboty Salsan spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 542 kalorie, 31g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 2,82 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, tortille z mąki, mielonego indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gary ' s indycze Burrito i Domowa Salsa, Burritos z indyka ze świeżymi owocami Salsa, oraz Serowe indycze farsze Burritos z pikantną salsą żurawinową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu, brązowy mielony Indyk. Wymieszać z sosem pomidorowym, kukurydzą i cebulą. Zmniejszyć ogień do medium i niech gotować, mieszając od czasu do czasu, aż płyny zmniejszyć (o 20 minut).
W oddzielnej patelni średniej, rozgrzać fasolę na średnim ogniu. Przygotuj kwaśną śmietanę i ser do posypania burritos. Jeden po drugim, tortille ciepła nad palnikiem pieca przez 1 do 2 minut, przewracając kilka razy. Wierzch z fasolą, następnie mieszaniną mięsa, następnie śmietaną i serem. Złożyć i podawać jeszcze ciepłe.