Galaretka Ogórkowo-Pomidorowa
Galaretka ogórkowo-pomidorowa może być tylko przystawką, której szukasz. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 25 kalorii. Ten przepis służy 20. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pietruszki z płaskim liściem, sok żurawinowy, ostry sos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pomidor Aspic, Ryba z curry ogórek pomidor woda i pomidor ziołowy Sałatka, oraz Aspik Morelowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Żelatynę posypać sokiem żurawinowym w misce.
W międzyczasie doprowadzić sok pomidorowy do wrzenia w średnim rondlu na średnim ogniu.
Wlać mieszaninę żelatyny i mieszać, aż żelatyna się rozpuści.
Ubijamy natkę pietruszki i kolejne 5 składników.
Rozprowadzić ogórki w 4-szklankowej formie; wlać mieszaninę żelatyny na ogórki. Chill 4 godziny lub do zestawu. Zanurz dno formy w ciepłej wodzie na około 15 sekund. Unmold na talerzu.
Mini pomidor Aspics: Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami w krokach 1 i łyżkę około 1 łyżeczki. posiekane ogórki do każdej filiżanki miniaturowej muffin pan 24-cup; top z mieszaniną żelatyny, wypełniając całkowicie (około 1 łyżka. na filiżankę). Schłodzić 1 godzinę lub do zestawu. Unmold zgodnie z zaleceniami w kroku sprawia, że 2 tuziny Hands-on 20 min.; Łącznie 1 godz., 20 min.