Frosted Muszkatołowe Ciasteczka Chex Mix
Matowe ciasteczka gałki muszkatołowej Chex Mix może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Ten przepis sprawia, że 14 porcji z 127 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną gałkę muszkatołową, bogaty & kremowy lukier waniliowy, wanilia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Frosted Muszkatołowe Ciasteczka Chex Mix, Matowe Kłody Gałki Muszkatołowej, oraz ajerkoniak matowe gałka muszkatołowa cookie dzienniki.
Instrukcje
W dużej misce do mikrofalówki, wymieszać zboża.
W 2-cup microwavable miarki, kuchenka mikrofalowa masło odkryte na wysokiej około 30 sekund lub do stopienia. Wymieszać z brązowym cukrem, wanilią i gałką muszkatołową. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokiej około 30 sekund lub do gorąca; wymieszać.
Wlać mieszaninę zbóż, mieszając do równomiernego pokrycia. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokości 2 do 3 minut, mieszając co minutę, aż mieszanina po prostu zaczyna brązowieć.
Rozprowadzić na woskowanym papierze lub folii.
W małej misce do mikrofalówki, ciepła lukier odkryte na wysokiej około 15 do 20 sekund, tylko do stopienia.
Mżawka lukier na mieszaninie zbóż. Przechowywać w lodówce 15 do 20 minut lub do zestawu.