Frosted Irish Cream Brownies

Frosted Irish Cream Brownies
Frosted Irish Cream Brownies może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 112 kalorii. Ten przepis służy 48. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 2 godziny. Jeśli masz wanilię, masło, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Frosted Irish Cream Brownies, Frosted Cream Cheese Brownies, oraz Irish Cream Brownies.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzewamy do 177°. dno smarujemy tylko patelnią 13x9 cali. W dużej misce, połączyć wszystkie składniki brownie; pokonać 50 uderzeń łyżką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Rozprowadzić na smarowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec w 177°. przez 25 do 30 minut lub aż brownies są ustawione i zacząć odciągać od boków patelni. NIE PRZESADZAJ. Ostudzić 45 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
Beat 1/2 szklanki masła w małej misce, aż lekkie i puszyste. Ubić wszystkie pozostałe składniki lukier, dodając wystarczającą ilość mleka dla pożądanej konsystencji rozprzestrzeniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Rozłożone na schłodzonych ciasteczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Umieść składniki glazury w małej misce bezpiecznej dla mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa na wysokiej przez 30 sekund; mieszać, aż stopi się i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Mżawka przez matowe ciasteczka. Przechowywać w lodówce 30 minut lub do firmy.
8
Pokroić w kratki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn