Frosted Irish Cream Brownies może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 112 kalorii. Ten przepis służy 48. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 2 godziny. Jeśli masz wanilię, masło, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Frosted Irish Cream Brownies, Frosted Cream Cheese Brownies, oraz Irish Cream Brownies.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzewamy do 177°. dno smarujemy tylko patelnią 13x9 cali. W dużej misce, połączyć wszystkie składniki brownie; pokonać 50 uderzeń łyżką.
Piec w 177°. przez 25 do 30 minut lub aż brownies są ustawione i zacząć odciągać od boków patelni. NIE PRZESADZAJ. Ostudzić 45 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
4
Beat 1/2 szklanki masła w małej misce, aż lekkie i puszyste. Ubić wszystkie pozostałe składniki lukier, dodając wystarczającą ilość mleka dla pożądanej konsystencji rozprzestrzeniania.
Umieść składniki glazury w małej misce bezpiecznej dla mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa na wysokiej przez 30 sekund; mieszać, aż stopi się i gładkie.