Frijoles con Chicharron o Garra (gulasz fasolowy z brzuchem wieprzowym)

Frijoles con Chicharron o Garra (gulasz fasolowy z brzuchem wieprzowym)
Frijoles con Chicharron o Garra (gulasz fasolowy z brzuchem wieprzowym) jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 691 kalorii. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 186 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś marchew, mielony kminek, brzuch wieprzowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Gulasz z fasoli kanaryjskiej z klopsikami (Frijoles Canarios con Albondigas), Wieprzowina i konserwowany gulasz cytrynowy, oraz Pure Comfort Food: Duszony Gulasz Wieprzowy Z Brzucha Kimchi.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia32
Magazyn