Francuski w mgnieniu oka (Klasyka): ziemniaki Sarladaises

Francuski w mgnieniu oka (Klasyka): ziemniaki Sarladaises
Przepis francuski w mgnieniu oka (Klasyczny): ziemniaki Sarladaises może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 193 kalorie, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, tłuszcz z kaczki, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Francuski w mgnieniu oka (Klasyka): Coq au Riesling, Francuski w mgnieniu oka (Klasyczny): Pissaladière, oraz Francuski w mgnieniu oka (Klasyczny): Profiteroles dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj tłuszcz do heavy-bottomed 12-calowa patelnia non-stick i podgrzewać na średnim ogniu, aż migotanie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
2
Dodać ziemniaki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
3
Dodać czosnek i nadal gotować mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki będą głęboko złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
4
Zmniejsz ciepło do średnio niskiego poziomu.
5
Dodać 3/4 szklanki wody i soli do ziemniaków. Przykryć i gotować, aż ziemniaki będą miękkie, dodając dodatkową wodę, jeśli woda odparuje przed ziemniaki są gotowane przez. Gotować, aż płyn odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
6
Dodać natkę pietruszki, doprawić do smaku dodatkiem soli i czarnego pieprzu, delikatnie wymieszać do połączenia i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Francuski w menu? Spróbuj sparować z Bordeaux, szampanem i białym burgundem. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Możesz spróbować Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur
Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur
Piękny, błyszczący i elegancki Rubin ??kolor. Bogaty i mocny nos czerwonych owoców, z nutami wanilii i tostów. Delikatny na podniebieniu, drzewny, z aromatami lukrecji i czerwonych owoców, drobno przyprawiony, z długim i taninowym wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn