Focaccia Reubens

Focaccia Reubens
Focaccia Reubens może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś kapustę, masło, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Focaccia Reubens, Focaccia Reubens, oraz Jak zrobić Chleb Focaccia & rozmaryn czosnek Focaccia.

Instrukcje

1
W dużej misce wrzucić kapustę z octem, cukrem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
OcetOcet
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Odstawić w temperaturze pokojowej, rzucając od czasu do czasu, aż zmiękną, około 30 minut.
3
Rozgrzej prasę panini lub patelnię. Ułóż focaccia na powierzchni roboczej, pokrój boki do góry. W małej misce, połączyć ketchup z majonezem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
FocacciaFocaccia
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa PaniniPrasa Panini
PatelniaPatelnia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozprowadzić opatrunek na dolnych połówkach focaccia. Ułóż plasterek Gruyre na sosie. Wierzch z peklowaną wołowiną, marynowaną kapustą i pozostałymi plastrami Gruyre. Zamknąć kanapki i rozprowadzić na zewnątrz focaccia z zmiękczonym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
FocacciaFocaccia
KapustaKapusta
MasłoMasło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Dodaj kanapki do prasy i gotować na umiarkowanym ogniu, aż ser się stopi i focaccia jest chrupiące i złote, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FocacciaFocaccia
SerSer
6
Każdą kanapkę przeciąć na pół i od razu podawać.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Caposaldo Chianti. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 13 dolarów za butelkę.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn