Flan Z Serem Śmietankowym

Flan Z Serem Śmietankowym
Flan z serem śmietankowym może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 451 kalorii, 12g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, jajka, odparowane mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Flan de Queso-Flan z serem śmietankowym, Flan Z Serem Śmietankowym, oraz Flan Z Serem Śmietankowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Ułóż 8 (6-uncji) budyń lub deserów w piekarniku na dużej patelni. Wymieszaj cukier i wodę w małym rondlu na małym ogniu, aż cukier się rozpuści. Zwiększyć ciepło do wysokiej i gotować bez mieszania, aż płyn stanie się głęboki złoty brąz, szczotkując boki rondla mokrą szczotką do ciast, aby zapobiec krystalizacji cukru, około 12 minut. Szybko wlać syrop do przygotowanych filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
CukierCukier
SyropSyrop
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
4
W blenderze połącz skondensowane mleko, ser śmietankowy, jajka i wanilię. Zmiksować na gładką masę, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Przenieść do 8-filiżanki miarki lub dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Ubij w odparowanym mleku. Krem podzielić równo między przygotowane kubki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Przenieść patelnię do piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
8
Wlać wystarczającą ilość wody do patelni do pieczenia, aby dostać się do połowy boków kubków kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
9
Piec, aż boki będą mocno osadzone i tylko sam środek kremu lekko Potrząsać, gdy kubki są delikatnie wstrząśnięte, około 45 minut (kremy będą jędrne, jak ostygną).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjąć kubki z patelni, przykryć szczelnie folią aluminiową i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, co najmniej 4 godziny i do 24 godzin. Uruchom mały ostry nóż po bokach kremu. Odwróć każdą filiżankę na talerz deserowy, delikatnie potrząsając, aby uwolnić krem z filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
NóżNóż
PatelniaPatelnia
11
Sos karmelowy polać kremem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
BudyńBudyń
12
Podawać na zimno.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn