Fish and White Bean Tostadas

Fish and White Bean Tostadas
Ryby i białej fasoli Tostadas wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.04 za porcję. Ta przystawka ma 827 kalorii, 34g białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz tortille kukurydziane, pieprz, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Spróbuj Kapusta Kokosowa I Biała Fasola Tostadas, Chipotle Fish Tostadas, oraz Fish tostadas, styl Veracruz dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W małej misce połącz sok z limonki, skórkę, czosnek i oliwę z oliwek. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Umieść rybę w naczyniu do pieczenia i zalej marynatą. Marynować nie dłużej niż 15 do 30 minut. W międzyczasie rozgrzej brojlery lub grilla. Lekko posmarować blachę do pieczenia oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Wyjmij rybę z marynaty i ułóż na blasze do pieczenia, upewniając się, że pozostawisz miejsce między kawałkami. Broil aż tylko gotowane przez, o 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Tymczasem w średniej patelni saute rozgrzać olej roślinny na średnim ogniu. Smaż tortille kukurydziane, 1 na raz, tylko do chrupkości, przerzucając w połowie do brązowego z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla KukurydzianaTortilla Kukurydziana
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Odcedzić na ręcznikach papierowych i soli, gdy jeszcze gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1
Warstwa każda tostada najpierw z
Składniki, których będziesz potrzebować
TostadasTostadas
2
Smażyć białą fasolę, potem rybę. Top z rozdrobnioną kapustą i ananasem i salsą z awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola BiałaFasola Biała
(kubańska Mieszanka Przypraw)(kubańska Mieszanka Przypraw)
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
3
Udekoruj odrobiną kwaśnej śmietany i wyciśnij limonkowy klin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
4
Na małej patelni, na średnim ogniu, dodać olej. Gdy olej jest gorący dodać cebulę ze szczyptą soli i saute do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Dodać czosnek i kminek i gotować, aż pachnące, o 2 protokół. Podnieść ogień i dodać białe wino. Gotować, aż wino zmniejszy się o połowę. Wymieszać z fasolą i oregano i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Gotować delikatnie przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Przełożyć do miski i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
W średniej misce, zrobić dressing przez zmieszanie 2 łyżki soku ananasowego z sokiem z limonki, miód, olej i jalapeno. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Dodaj ananasa i cebulę. Delikatnie złożyć awokado i kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(kubańska Mieszanka Przypraw)(kubańska Mieszanka Przypraw)
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
9
Niech smaki mieszają się przez co najmniej 15 minut przed podaniem.

Składniki

1( bakłażany)awokado, połówki, pestki i miąższ cubedawokado, połówki, pestki i miąższ cubed4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz2(zima)mielone liście kolendrymielone liście kolendry86-caloweTortille kukurydziane (6 cali)Tortille kukurydziane (6 cali)1oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty patelni i trochę do skropieniaczosnek mielonyczosnek mielony2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony11 funt cukinii,kminek mielonykminek mielony1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1małejalapeno, nasiona usunięte i pokrojone w kostkęjalapeno, nasiona usunięte i pokrojone w kostkę4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszernaSól koszerna4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 truskawka bez łuski1 truskawka bez łuski1wapno, skórki i soczyste, plus kliny wapienne do dekoracjiwapno, skórki i soczyste, plus kliny wapienne do dekoracji3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkifasola marynowana gotowanafasola marynowana gotowana1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)oliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia2(zima)oliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia2(zima)oliwa z oliwek extra virgin, plus dodatkowo do blachy do pieczeniaoliwa z oliwek extra virgin, plus dodatkowo do blachy do pieczenia2(zima)posiekane świeże liście oregano (lub 2 łyżeczki suszone)posiekane świeże liście oregano (lub 2 łyżeczki suszone)397Orzechy dowolne (posiekane)plastry ananasa w soku, odsączone i soki zastrzeżoneplastry ananasa w soku, odsączone i soki zastrzeżone1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipokrojona kapusta purpurowapokrojona kapusta purpurowa1cebula czerwona, drobno posiekanacebula czerwona, drobno posiekana4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyŚmietana, do dekoracjiŚmietana, do dekoracji596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane454Orzechy dowolne (posiekane)białe filety rybne, takie jak tilapia, flądra, podeszwa, Skóra odrzucona i pokrojona na kawałki wielkości palcówbiałe filety rybne, takie jak tilapia, flądra, podeszwa, Skóra odrzucona i pokrojona na kawałki wielkości palców1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 (14-uncjowe pudełko) zapakowana mieszanka risotto1 (14-uncjowe pudełko) zapakowana mieszanka risotto1cebula biała lub żółta, drobno posiekanacebula biała lub żółta, drobno posiekana

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia61
Magazyn