Filety Z Sumów Złocistych

Filety Z Sumów Złocistych
Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Złote filety z suma mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 536 kalorii. Na 3,61 zł / porcja, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, pieprz, mąkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć białko jaj można śledzić to danie główne z Tort czarno-biały jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Filety Z Suma Włoskiego, Filety Z Suma Pieczonego, oraz Chrupiące Filety Z Suma dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W płytkiej misce ubić białko do spienienia; dodać mleko i dobrze wymieszać. W innej płytkiej misce, połączyć mąkę kukurydzianą, sól, czosnek w proszku, cayenne i pieprz. Filety zanurzyć w mieszaninie mleka, a następnie pokryć mieszanką mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Rozgrzać 1/4 w oleju na dużej patelni; smażyć rybę na średniej wysokości przez 3-4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy płatki łatwo widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
3
W razie potrzeby udekoruj cytryną lub limonką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Filety z Suma w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn