Faszerowany Indyk alla Lombarda

Faszerowany Indyk alla Lombarda
Faszerowany Indyk alla Lombarda może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 783 kalorie, 53g białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $4.29 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka liści szałwii, pieczone kawałki kasztana, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Tacchino alla Bolognese (Turcja, styl Boloński), Makaron nadziewany, styl Sorrentine: Cannelloni alla Sorrentina, oraz Nadziewane Pierogi Z Indyka.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Butterfly otworzyć piersi indyka do 1/2-cala stałej grubości, skóry na (lub niech rzeźnik zrobić to dla ciebie). W 10-calowej do 12-calowej patelni saute rozgrzać 4 łyżki masła na średnim ogniu, aż piana ustąpi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj prosciutto, kasztany, podroby z indyka i cebula i gotować, aż cebula będzie złoty kolor, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby Z IndykaPodroby Z Indyka
ProsciuttoProsciutto
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
5
Dodaj chłodną kiełbasę luganega, starty ser i jajka i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
(Keebler)(Keebler)
6
Stuff indyka układając mieszaninę na całym ciele, a następnie zwijać jak galaretka. Szynkę podsmażamy pod skórą i kilkukrotnie zawiążemy całą pieczeń sznurkiem rzeźniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
7
Umieść patelnię na tyle dużą, aby ją utrzymać i natrzyj szałwią i rozmarynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
8
Wlać bulion i wino na patelnię i wstawić do piekarnika. Piec 50 do 70 minut, lub do temperatury wewnętrznej 165 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Wyjąć z piekarnika i wyjąć indyka na deskę do rzeźbienia i pozostawić na odpoczynek 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
W międzyczasie odtłuścić płyn w patelni, najlepiej odtłuszczając kubek z wylewką zaczynającą się od podstawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Umieścić płyn w małej patelni i doprowadzić do wrzenia. Pozostałe 2 łyżki masła wymieszać z 2 łyżkami mąki do postaci pasty i ubijać, kawałek po kawałku, aż lekko zgęstnieje. Doprawić solą i pieprzem. Pokroić indyka w 3/4-calowe plastry i podawać z sosem i może trochę
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
Smażone jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn