Faszerowany Homar dla dwojga
Nadziewane homary dla dwojga mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 707 kalorii, 18g białka, oraz 53g tłuszczu na porcję. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jeśli masz olej roślinny, masło, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Homar Nadziewany, Polędwiczki Nadziewane Homarem, oraz Pieczarki Nadziewane Homarem.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do szybkiego wrzenia.
Dodać homara i gotować przez 8 protokół.
Wyjąć z wody i odstawić do ostygnięcia.
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (220 stopni C). Gdy homar jest wystarczająco chłodny, podziel go na pół wzdłuż za pomocą dużego noża szefa kuchni.
Usuń ciemny pasek, jeśli jest obecny.
Wyjąć tomalley do miski i wymieszać z bułką tartą, masło, sól, pieprz i estragon. Stuff tę mieszaninę na wierzchu mięsa homara nadal w skorupie i umieścić połówki homara w naczyniu do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż farsz rumiany, około 20 minut.
Polecane wino: Chablis, Chardonnay
Chablis i Chardonnay to świetny wybór dla homarów. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Jednym z win, które można spróbować jest Louis Jadot Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 52 dolarów.
![Louis Jadot Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru]()
Louis Jadot Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru
"Chablis leży w północnej części Burgundii, w połowie drogi między Dijon a Paryżem. Z Chardonnay uprawia się około 3500 hektarów (w tym 856 ha Premiers i Grands crus). Winnice Premier Cru stanowią 20% całkowitej wielkości burgundzkich winnic Premier Cru. Istnieje 40 "klimatów" premiers Crus, wśród których "Montée de tonnerre". Porada serwowania: sałatki mieszane, sałatka soja, tempura warzywna, owoce morza, sushis, nems, cheviche, tatar z łososia, kuchnia wegetariańska : tarta warzywna, koper włoski, placki z cukinii, zapiekanka warzywna, makaron wok, wegański burger, fish & chips, chicken yakitori, escargots, oeuf en meurette, żabie udka z pietruszką, kozi ser.