Faszerowane Ziemniaki Po Portorykańsku
Puerto Rico stylu nadziewane ziemniaki może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 55 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 34 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kolendry, krakersy ritz, ziemniaki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pieczona Wieprzowina (Pernil) W Stylu Portorykańskim, Arroz con Pollo, portorykański styl dla # SundaySupper, oraz Mint Mojo (portorykański sos czosnkowy z miętą) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki ugotować we wrzącej wodzie 20 min. lub do przetargu; drenaż.
Miejsce w średniej misce. Mash aż gładka. Wymieszać z okruchami krakersów. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do schłodzenia.
Opatrunek ciepła na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać paprykę i kolendrę; gotować 5 min., mieszając od czasu do czasu.
Dodać kurczaka i oliwki; wymieszać.
Zdjąć z ognia; wymieszać z serem.
Rozgrzać olej w średnim rondlu do 191°. kształt mieszaniny ziemniaków na 5-calowe paszteciki z lekko mąką ręce, przy użyciu około 1/3 szklanki mieszaniny ziemniaków dla każdego patty. Łyżka o 1/4 szklanki mieszanki kurczaka na środku każdego patty. Wchodzisz krawędzie pasztecików nad mieszaniną kurczaka całkowicie zamknąć nadzienie. Uformuj każdy w owalny kształt, przypominający dużego ziemniaka.
Dodać po 2 na raz do gorącego oleju; gotować od 5 do 6 min. albo aż do złotego brązu.