Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać nadziewane grzyby z kiełbasą spróbować. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 63 centów za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka kiełbasy, orzeszków piniowych, płatków pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczarki Faszerowane Kiełbasą, Pieczarki Faszerowane Kiełbasą, oraz Pieczarki Faszerowane Kiełbasą dla podobnych receptur.
Aby zrobić farsz, umieść rodzynki, oliwki, orzeszki piniowe, pietruszkę i czosnek na desce do krojenia i posiekaj, a następnie włóż do miski do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Można Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Takie Jak Sery Do Tacos
3
Dodać kiełbasę i 1/2 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sos żurawinowy, Do Podania
4
Skropić farsz z około 1/4 szklanki oliwy z oliwek, aby zwilżyć i doprawić solą, pieprzem i płatkami czerwonej papryki; dobrze wymieszać rękami, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)
5
Bułkę tartą włożyć do innej miski, skropić odrobiną oliwy z oliwek i dodać 1/4 szklanki Pecorino; doprawić solą i pieprzem.
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Spód i boki naczynia żaroodpornego, które jest wystarczająco duże, aby pomieścić wszystkie grzyby w jednej warstwie. Na patelni ułożyć pieczarki, przykryć bokiem do dołu, doprawić wnętrzności solą i pieprzem, skropić oliwą z oliwek. Każdy grzyb obfity łyżką farszu z kiełbasy i posypać bułką tartą na wierzchu; skropić jeszcze większą ilością oleju.