Fasolka szparagowa z masłem cytrynowo-ziołowym

Fasolka szparagowa z masłem cytrynowo-ziołowym
Fasolka szparagowa z masłem cytrynowo-ziołowym może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 102 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę cytrynową, sól, cytrynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z masłem cytrynowo-ziołowym, Ziele Cytryny Zielona Fasola, oraz Fasolka Szparagowa Z Masłem Cytrynowym.

Instrukcje

1
Fasolkę szparagową ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
2
W międzyczasie, w rondlu 2-quart, rozgrzać masło na średnim ogniu, aż stopi się i zacznie brązowieć; natychmiast usunąć z ognia. Wymieszać ze skórką cytrynową, majerankiem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
MajeranekMajeranek
MasłoMasło
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wlać fasolę; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
4
Dekoruj plasterkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn