Fasolka Szparagowa Z Klejnotami
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Jeweled Green Beans może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, pieprz, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, French String Beans / Green Beans, Tomato & Basil Salad, oraz Tagine fasoli Fava, fasoli szparagowej i karczochów serca dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować fasolkę szparagową we wrzącej osolonej wodzie, aby przykryć w garnku zupy 8-quart 8 minut lub do miękkości.
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry; usunąć boczek z patelni z łyżką szczelinową, zastrzegając 3 łyżki kapieli na patelni, i odsączyć boczek na ręcznikach papierowych. Odstawić.
Podsmaż paprykę i cebulę w gorących Kapi bekon 3 do 5 minut lub do miękkości.
Ubić w occie, cukrze, soli i pieprzu. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż cukier się rozpuści.
Wrzucić zarezerwowaną zieloną fasolkę z mieszanką papryki i przenieść do naczynia do serwowania.