Fasolka szparagowa, marchew i inne
Fasolka szparagowa, marchew, i więcej może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 147 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz Syrop z agawy, jarmuż bez, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Marynowana Zielona Fasola I Marchew, Glazurowana marchewka i zielona fasola, oraz Marchewka Z Koperkiem I Fasolka Szparagowa.
Instrukcje
Fasolkę szparagową i marchew włożyć do rondla z wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić wodę do wrzenia i gotować do miękkości, o 15 protokół; odcedzić i przenieść do dużej miski.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Ugotować i wymieszać zieloną cebulę i imbir na gorącym maśle do miękkości, o 10 protokół.
Jarmuż wymieszać, boczek, migdały, i agawa do mieszaniny cebuli i usunąć patelnię z ognia; dodaj do zielonej fasoli i marchewki. Doprawić zieloną fasolę solą i wymieszać.