Fasolka szparagowa, marchew i inne

Fasolka szparagowa, marchew i inne
Fasolka szparagowa, marchew, i więcej może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 147 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz Syrop z agawy, jarmuż bez, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Marynowana Zielona Fasola I Marchew, Glazurowana marchewka i zielona fasola, oraz Marchewka Z Koperkiem I Fasolka Szparagowa.

Instrukcje

1
Fasolkę szparagową i marchew włożyć do rondla z wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić wodę do wrzenia i gotować do miękkości, o 15 protokół; odcedzić i przenieść do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Ugotować i wymieszać zieloną cebulę i imbir na gorącym maśle do miękkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Jarmuż wymieszać, boczek, migdały, i agawa do mieszaniny cebuli i usunąć patelnię z ognia; dodaj do zielonej fasoli i marchewki. Doprawić zieloną fasolę solą i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
( 23)( 23)
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
JarmużJarmuż
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn