Fasola szparagowa z musztardą pełnoziarnistą

Fasola szparagowa z musztardą pełnoziarnistą
Fasola szparagowa z musztardą pełnoziarnistą wymaga ok. 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 322 kalorie, 20g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 48 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soku z cytryny, masło, szalotka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Fasolka Szparagowa, Cukinia I Mięta Pełnoziarnista Penne, Kapusta Kędzierzawa Smażona Z Musztardą Pełnoziarnistą, oraz Musztarda Zielona Fasola.

Instrukcje

1
Przynieś dużą patelnię wody do wrzenia, a następnie upuść zieloną fasolkę i gotuj przez 4-5 minut, aż będą tylko ugotowane, ale nadal jasnozielone iz lekkim chrupnięciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
2
Podczas gotowania fasoli, rozgrzać masło w dużej płytkiej patelni i zmiękczyć szalotkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
3
Dodać musztardę i crme frache, i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
4
Dodać odsączoną fasolę i sok z cytryny, mieszać aż do równomiernego pokrycia, następnie podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie PlasterkiKapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie Plasterki
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn