Fasola Refried

Fasola Refried
Refried Beans może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, fasoli pinto, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Powolna kuchenka fasola do zamrażarki aka Refried fasola bez Refry, Fasola Refried, oraz Fasola Refried.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać fasolę, dobrze mieszając. Doprawić solą, pieprzem i jalapeo, w razie potrzeby i gotować przez 5 minut. Rozgnieść fasolę, dodając trochę wody, jeśli wydają się suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
FasolaFasola
WodaWoda
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn