Fasola Fava, mięta i Pecorino Romano Bruschetta

Fasola Fava, mięta i Pecorino Romano Bruschetta
Przepis fasola Fava, mięta i Pecorino Romano Bruschettan jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz grubą sól i pieprz, fasolę fava, ser Pecorino romano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Tartaletki z fasolą Fava i pecorino, Sałatka Z Fasoli I Pecorino, oraz Sałatka Z Fasoli Fava Z Pecorino.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn