Farsz Żurawinowy Jabłkowy
Farsz z żurawiny jabłkowej może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 826 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.4 za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś sól, cebulę, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Spróbuj Farsz Żurawinowy Jabłkowy, Farsz Żurawinowy Jabłkowy, oraz Farsz Żurawinowy Jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Lekko posmaruj 13 przez 9 przez 2-calowe naczynie do pieczenia.
W małej misce, połączyć bulion z kurczaka i żurawiny; niech moczyć przez 30 minut.
Na dużej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać cebulę, pieprz i seler; gotować przez 5 minut mieszając często lub do miękkości.
Dodaj jabłka i gotuj przez 5 minut, często mieszając.
Wyjąć z ognia i umieścić w dużej misce.
Ubić 3 jajka w osobnej misce.
Dodać sól i pieprz. Odstawić.
W dużej misce z warzywami, mieszać w mieszaninie rosół z kurczaka, zupa seler i cynamon.
Dodaj tosty, delikatnie mieszając, aby połączyć.
Dodać jajka. Wymieszać łyżkę do przygotowanego naczynia i piec przez 30 do 40 minut lub do momentu ustawienia środka.