Farsz Żurawinowy Jabłkowy

Farsz Żurawinowy Jabłkowy
Farsz z żurawiny jabłkowej może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 826 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.4 za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś sól, cebulę, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Spróbuj Farsz Żurawinowy Jabłkowy, Farsz Żurawinowy Jabłkowy, oraz Farsz Żurawinowy Jabłkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Lekko posmaruj 13 przez 9 przez 2-calowe naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W małej misce, połączyć bulion z kurczaka i żurawiny; niech moczyć przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
żurawinażurawina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Na dużej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać cebulę, pieprz i seler; gotować przez 5 minut mieszając często lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
PieprzPieprz
CebulaCebula
5
Dodaj jabłka i gotuj przez 5 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
6
Wyjąć z ognia i umieścić w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Ubić 3 jajka w osobnej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Dodać sól i pieprz. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
9
W dużej misce z warzywami, mieszać w mieszaninie rosół z kurczaka, zupa seler i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
WarzywaWarzywa
CynamonCynamon
SelerSeler
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Dodaj tosty, delikatnie mieszając, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
11
Dodać jajka. Wymieszać łyżkę do przygotowanego naczynia i piec przez 30 do 40 minut lub do momentu ustawienia środka.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn