Farsz do chleba wiejskiego z kozim serem, jarmużem i boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 769 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać płatki pieprzu, czosnek, miód, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Farsz do chleba wiejskiego z wędzoną szynką, kozim serem i suszonymi wiśniami, Gęsty boczek, jarmuż i kozi ser piżmowy "fettucine", oraz Farsz Do Chleba Wiejskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. masło duże naczynie do pieczenia i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Podgrzać 2 łyżki oleju rzepakowego w dużej patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodaj połowę kostek chleba i saute aż lekko złoty kolor ze wszystkich stron, 3 do 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem i przełożyć na blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Podgrzej jeszcze 2 łyżki oleju i powtórz z pozostałym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
5
Zwrócić patelnię do pieca na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodać pozostałe 1 łyżka oleju i boczek i gotować, aż boczek jest złoty kolor i chrupiące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
7
Przełożyć boczek łyżką szczelinową na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
8
Dodać masło do patelni z wytopionym tłuszczem boczku na średnim ogniu. Po stopieniu, dodać marchew, seler i cebulę i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Słonina Wieprzowa
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Dodać płatki czosnku i pieprzu i gotować przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
10
Dodać jarmuż i gotować, aż zwiędną, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jarmuż
11
Wyjąć i lekko ostudzić.
12
Umieść kostki chleba w dużej misce z schłodzoną mieszaniną warzyw. W osobnej misce ubijamy jajka, aż będą gładkie i dodajemy do chleba.