Farsz Staroświecki

Farsz Staroświecki
Staromodny farsz może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 200 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 296 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz masło, czosnek w proszku, chleb i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Staromodny Farsz Do Chleba Kukurydzianego, Staromodny Farsz Chlebowy, oraz Pieczony indyk ze staroświeckim farszem chlebowym.

Instrukcje

1
Odstawić tosty na około 24 godziny, aż będą twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych
Na ImprezyNa Imprezy
3
Zmiażdżyć chleb na okruchy wałkiem do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
4
Umieścić okruchy w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
5
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i seler i powoli gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Zdjąć z ognia i odsączyć.
7
Jajka i bulion z kurczaka wymieszać z bułką tartą. Mieszanina powinna być wilgotna, ale nie gąbczasta. W razie potrzeby użyj wody, aby uzyskać pożądaną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
8
Wymieszać w cebuli, seler, przetarte szałwii, czosnek w proszku, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Szałwia PrzetartaSzałwia Przetarta
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
9
Wcisnąć mieszaninę do naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych
10
Piec 1 godzinę w nagrzanym piekarniku, lub do góry jest brązowy i chrupiące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn