Farsz Grzybowo-porowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj farszu z grzybów i pora. Ten przepis służy 10 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, wodę, grzyby cremini i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 8 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Farsz Grzybowo-Porowy, Farsz z pora i dzikich grzybów, oraz Farsz Z Kopru Włoskiego I Pora dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż kostki chleba w jednej warstwie na dużej blasze do pieczenia lub galaretce.
Piec w 350 przez 18 minut lub do złotego koloru. Lekko schłodzić.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj oliwę z oliwek do patelni; zawirować do herbu.
Dodaj por i następne 5 składników (przez czosnek); smażyć 10 minut lub aż por zacznie brązowieć, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z grzybami; smażyć 8 minut lub aż grzyby będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Umieścić mieszaninę grzybów w dużej misce.
Dodaj kostkę chleba tostowego, bulion z kurczaka i pozostałe składniki, z wyjątkiem sprayu do gotowania. Delikatnie wrzucić mieszaninę do połączenia. Łyżka mieszaniny do 11 x 7 cali szklane lub ceramiczne naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 45 minut lub aż wierzch farszu będzie rumiany.