Farro z grzybami
Farro z grzybami może być tylko przystawką, której szukasz. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 218 kalorii, 8G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka bulionu wołowego mniej sodu, sól koszerna, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Farro z grzybami, Kremowy Pilaf Farro Z Dzikimi Grzybami, oraz Farro Risotto z grzybami i szparagami.
Instrukcje
Umieścić 2 szklanki gorącej wody i borowiki grzyby w małej misce; przykryć i odstawić 20 minut lub do miękkości.
Grzyby odcedzić przez drobne sito nad miską, rezerwując płyn. Grubo posiekać grzyby.
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać borowiki, grzyby cremini, cebula, i czosnek na patelni; smażyć 6 protokół. Wymieszać farro; gotować 1 minutę, od czasu do czasu mieszając.
Dodaj wino; gotuj 1 minutę lub do momentu, aż większość płynu odparuje.
Dodaj zarezerwowany płyn grzybowy, tymianek, sól, pieprz i bulion; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 45 minut lub aż większość cieczy odparuje, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia; wymieszać z serem.