Fasola pieczona z boczkiem i czerwoną cebulą
Fasola pieczona z boczkiem i czerwoną cebulą to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 538 kalorii, 22g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś grubą paprykę, liście pietruszki, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasola zapiekana z chrupiącym boczkiem i zieloną cebulką, Marynowana Czerwona Cebula, oraz Smażona fasolka szparagowa i cebula z boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Fasolę wlać do naczynia żaroodpornego i wstawić do piekarnika.
W małej patelni nonstick, gotować boczek na średnim ogniu 2 do 3 protokół.
Dodać cebulę i gotować 3 minuty dłużej. Wysunąć fasolę z piekarnika. Cebulę i boczek rozsypać wokół fasoli.
Cebulę posypać brązowym cukrem i czarnym pieprzem.
Piecz fasolkę z dodatkami 10 minut dłużej.
Fasolę udekorować natką pietruszki i podawać.