Farro & Sałatka pomidorowa z bazylią i anchois
Farro & Sałatka z pomidorów z bazylią i anchois może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.24 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 378 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka nieznanej garści liści bazylii, oliwy z oliwek, octu sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pomidory I Anchois Z Bułką Tartą, Bazylią I Czerwoną Cebulą, Sałatka z bazylią i kukurydzą Farro, oraz Sałatka Farro z pomidorami i bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć farro z wodą i solą w rondlu 2-quart i gotować odkryte na wolnym ogniu, aż tylko miękkie, 10 do 15 protokół. Powinieneś dostać około 2 filiżanki.
Odcedzić i rozprowadzić na patelni, aby równomiernie ostygła.
Ubij razem olej, ocet i sól i pieprz do smaku. Smak octu powinien być ledwo wystarczająco silny, aby go wykryć.
Połączyć farro, pomidory, anchois i ogórki, i wrzucić tyle vinaigrette do herbu. Podrzeć liście bazylii, a następnie złożyć w farro. Spróbuj jeszcze raz.
Podawać natychmiast, podczas gdy smaki są jasne i jasne, a przed Farro wchłania ocet.