Farfalle z kalafiorem i bułką tostową jest pescatarian przepis z 6 porcjami. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 579 kalorii. Mieszanka pieprzu, płatki pieprzu, oliwa z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 34 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szparagi Pieczone Z Bułką Tartą, Sałatka Endive z prażonymi orzechami włoskimi i bułką tartą, oraz Jedz za 8 dolców: zupa z ciecierzycy z bułką tostową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Kalafior wymieszać z 2 łyżkami oliwy z oliwek, doprawić solą i pieprzem, rozłożyć na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Makaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2
Piec przez 15 minut, mieszając różyczki w połowie, aż kalafior jest gotowane przez i zaczyna brązowy.Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami, upewniając się, że słona woda.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Makaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Odcedzić ugotowany makaron i dodać do smażonej patelni (lub wrzucić wszystko w dużej misce, jeśli patelnia nie będzie trzymać to wszystko). Obficie doprawić solą i pieprzem, a jeśli mieszanina wydaje się sucha, dodać jeszcze kilka wirów oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Makaron Gotowany
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Posypać parmezanem i podawać natychmiast.Ten przepis został zaktualizowany-pierwotnie opublikowany marzec 2008.